Известие

Collapse
No announcement yet.

Преливане при зареждане до горе на 156 2,4jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Преливане при зареждане до горе на 156 2,4jtd

Здравейте! При Зареждане на 63л гориво резервоара прелива някъде от горна лява страна. Тъй като не може да се установи защо без да се свали ,а кушията ми се вижда голяма искам да попитам някой имал ли е такъв проблем и знае ли нещо по въпроса?
    Alfa Romeo 156 2.4JTD

Ами явно имаш дупка някъде и явно е по тръбата към капачката, а не на самия резервоар...причини-бол...моя си е ОК....а съм го наливал буквално след капачката...черпих асфалта на ЕКо-то 300 грама нафта...
    Last edited by Satanism; d.m.y г., 00:26.
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от SSG Покажи съобщение
      Здравейте! При Зареждане на 63л гориво резервоара прелива някъде от горна лява страна. Тъй като не може да се установи защо без да се свали ,а кушията ми се вижда голяма искам да попитам някой имал ли е такъв проблем и знае ли нещо по въпроса?
      Ами за съжаление ще трябва да го свалиш най-вероятно прелива от някой от отдушниците или от маркуча за канистера, но на място няма как да го хванеш и ремонтираш
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Благодаря за изразените мнения по проблема!
        Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Включвам се и аз с няколко може би вече излишни въпроса, ама ми е интересно - как разбра че при 63 литра прелива?
          Изпразни го до сухо ли?
          63 литра от туби или от бензиноколонка?
          Ако го напълниш "догоре", не прелива ли от гърловината, а не от друго място?
          На мен ми се е случвало на бензиностанция като ми напълнят резервоара догоре, след това да прелива и да "омаже" калника. Затова вече има казвам като изключи пистолета да не допълват "на око".
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
          X